מתלה כבש ניו זילנדי עם מחית תפוחי אדמה מתוקה ושלושה Ragout שעועית
אם יש לך שום, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. נסו מתלה כבש ניו זילנדי עם מחית תפוחי אדמה מתוקה ושלושה Ragout שעועית, שעועית לבנה, תפוח אדמה מתוק & פלפל רגאוט, ו מדף עשבי תיבול של כבש עם שעועית לבנה purée (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מסננים ושוטפים את כל הנוזלים מהשעועית.
מערבבים שעועית בקערה ומניחים בצד. להתחיל לבשל בייקון במחבת סאוט. להתחיל צליית בטטות בתנור שחומם מראש עד רך, ולהסיר כדי לאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה נוספת לכבש. מתבלים את מדף הטלה במלח ופלפל.
מניחים טלה לתוך מחבת חמה וצורב בשר מסביב.
הסר בייקון כדי לנקז על נייר toweling. באותו מחבת קל לטגן בצל ושום בשומן בייקון עד שקוף.
מוסיפים יין אדום ומפחיתים בחצי.
מניחים את הטלה במחבת צלייה וצולים בתנור עד שנעשה לטעמך, על 15 עד 20 דקות עבור נדיר בינוני, טמפרטורה פנימית של 125 מעלות F (זה אומר כי בגלל 5 עד 8 דקות של בישול carryover בזמן שהוא נח, אתה מושך אותו ב 120 מעלות f כך שזה יהיה בסופו של דבר ב 125 מעלות f עבור נדיר בינוני).
כאשר בטטות הן קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור ולהוסיף חמאה ושמנת מחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
הסר את הטלה לצלחת השירות ולתת לנוח לפני חיתוך.
מוסיפים את דמי-גלייס ורסק עגבניות למחבת עם בצל, שום ושומן בייקון, ולאחר מכן משלבים את כל השעועית בתערובת. מנמיכים את החום ומבשלים.
מוסיפים רוזמרין ועירית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים באמצע מגש הגשה. להקיף תפוחי אדמה עם ראגו שעועית. חותכים מתלה של כבש בין העצמות ולשכב על תפוחי אדמה. רוטב demi-glace כפית מעל ומגישים.