קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות75
מגזין

מתלה כבש ניו זילנדי עם מחית תפוחי אדמה מתוקה ושלושה Ragout שעועית

מתלה כבש ניו זילנדי עם מחית תפוחי אדמה מתוקה ושלושה Ragout שעועית
אם יש לך שום, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. נסו מתלה כבש ניו זילנדי עם מחית תפוחי אדמה מתוקה ושלושה Ragout שעועית, שעועית לבנה, תפוח אדמה מתוק & פלפל רגאוט, ו מדף עשבי תיבול של כבש עם שעועית לבנה purée (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
2
מסננים ושוטפים את כל הנוזלים מהשעועית.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים שעועית בקערה ומניחים בצד. להתחיל לבשל בייקון במחבת סאוט. להתחיל צליית בטטות בתנור שחומם מראש עד רך, ולהסיר כדי לאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה נוספת לכבש. מתבלים את מדף הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים טלה לתוך מחבת חמה וצורב בשר מסביב.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר בייקון כדי לנקז על נייר toweling. באותו מחבת קל לטגן בצל ושום בשומן בייקון עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים יין אדום ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את הטלה במחבת צלייה וצולים בתנור עד שנעשה לטעמך, על 15 עד 20 דקות עבור נדיר בינוני, טמפרטורה פנימית של 125 מעלות F (זה אומר כי בגלל 5 עד 8 דקות של בישול carryover בזמן שהוא נח, אתה מושך אותו ב 120 מעלות f כך שזה יהיה בסופו של דבר ב 125 מעלות f עבור נדיר בינוני).
מרכיבים שתצטרך
9
כאשר בטטות הן קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור ולהוסיף חמאה ושמנת מחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר את הטלה לצלחת השירות ולתת לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את דמי-גלייס ורסק עגבניות למחבת עם בצל, שום ושומן בייקון, ולאחר מכן משלבים את כל השעועית בתערובת. מנמיכים את החום ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים רוזמרין ועירית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
13
מניחים תפוחי אדמה מתוקים באמצע מגש הגשה. להקיף תפוחי אדמה עם ראגו שעועית. חותכים מתלה של כבש בין העצמות ולשכב על תפוחי אדמה. רוטב demi-glace כפית מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לחתיכות 1 אינץבייקון, חתוך לחתיכות 1 אינץ6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה (2 מקלות)חמאה (2 מקלות)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית לבנהשעועית לבנה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרdemi-glace (רוטב חום)demi-glace (רוטב חום)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי3ציפורןשום, קצוץ בסדרשום, קצוץ בסדר2קילוגרםמדף מקומי של כבש, נותר שלם עם כסף ללא עורמדף מקומי של כבש, נותר שלם עם כסף ללא עור301 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית אדומה כההשעועית אדומה כהה1קטןבצל אדום, קצוץ בסדרבצל אדום, קצוץ בסדר6שרימפס וורידיםמלחמלח2קילוגרםבטטות או בטטותבטטות או בטטות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה