מתלה כבש עם חרדל-שאלוט
מתלה של כבש עם חרדל-שאלוט הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1717 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 140 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, יין, כבש צרפתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו מתלה כבש עם חרדל-שאלוט, מתלה כבש מצופה כוסברה עם ברכות יוס, ו מתלה כבש עם וינגרט מנטה-שאלו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, חום 1 כף השמן עד מנצנץ. מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מוסיפים את הכבש למחבת, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים עשיר, על 3 דקות. הפעל את צד שומן כבש למעלה ומבשלים 2 דקות יותר.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את המתלה במשך כ -20 דקות, עד שמד חום מיידי מוכנס במרכז אוגרי הבשר 125 עבור מדיום-רייר.
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מוסיפים את 2 כפיות השמן הנותרות ואת שאלוט למחבת ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים את כל התבואה ואת חרדל דיז ' ון ואת הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
לגלף את הטלה לתוך צלעות ולסדר על צלחות מחוממות. כפית את הרוטב על הכבש ומגישים.