מתלה כבש עם יוגורט מלפפון
מתלה כבש עם יוגורט מלפפון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 80 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, שמיר, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מרק כבש עם מלפפון & יוגורט מנטה, המבורגר הודו כבש W / רוטב יוגורט מלפפון, ו קציצות כבש צ'ילה-כמון עם יוגורט ומלפפון.
הוראות
קו מסננת עם שכבה מרובעת של cheesecloth ויוצקים את היוגורט לתוך הגבינה. השהה מעל קערה גדולה ומקרר במשך 48 שעות, המאפשר לחות לנקז מהיוגורט.
מקלפים ומגררים את המלפפונים על פומפיה. העונה עם 1 כפית מלח לתלות בשכבה מרובעת של גבינה בד כדי לנקז לחות עודפת, על 1 שעה. מידה 1 כוס של יוגורט סחוט ושומרים את השאר לשימוש נוסף.
מערבבים את כוס היוגורט ואת המלפפונים סחוטים בקערה בינונית. מערבבים במיץ לימון ושמן זית. מגררים את השום על פומפיה Microplane לתערובת ולקפל בשמיר הקצוץ.
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. לתבל את מתלה הטלה בנדיבות עם מלח. מניחים את המדף בצד שומן המחבת למטה לצרוב מעל חום גבוה עד השחמה, 2 1/2 עד 3 דקות. הסתובב וצרוב את התחתית למשך דקה אחת. הפוך את המתלה בחזרה לצד השמן והוסף את החמאה, הקורנית והשום. למרוח את המדף עם החמאה במשך 2 1/2 עד 3 דקות.
מעבירים את מתלה כבש צד שומן עד מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת לצלות בתנור במשך 10 דקות. הפוך את מתלה הטלה, רווי בחמאה, וחזור לתנור לעוד 10 דקות. הסר את מתלה הטלה מהתנור, להפוך אותו בחזרה על, ו baste שוב. צולים בתנור עוד 10 עד 15 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-130° עד 135 ° F.
תן rack כבש לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני חיתוך. מגישים עם יוגורט מלפפון עגבניות ירושה.
Reprinted עם אישור מ אני אוהב את ניו יורק: מרכיבים ומתכונים על ידי דניאל Humm ו-Will Guidara, © 2013 ten Speed PressA יליד שוויץ, דניאל הום החל את ההכשרה הקולינרית שלו בגיל צעיר והמשיך לבשל ברבים מהמלונות והמסעדות השווייצריים הטובים ביותר. האם זכה בכוכב מישלן הראשון שלו בגיל עשרים וארבע בתור השף הראשי של גאסטהאוס זום גופף באלפים השווייצריים. ב-2003 עבר לארצות הברית והפך לשף הראשי בקמפטון של סן פרנסיסקו.
מקום, שבו הוא קיבל ארבעה כוכבים מסן פרנסיסקו כרוניקל. שלוש שנים לאחר מכן הוא הפך השף הראשי של אחד עשר מדיסון פארק.ויל גווידארה, שהגיע מסליפי הולו, ניו יורק, שקוע בתעשיית המסעדות מאז גיל שלוש עשרה. הוא בוגר בית הספר למנהל המלונות באוניברסיטת קורנל ולמד בבית ספר קולינרי בצפון ספרד. Guidara התאמנה בחדרי האוכל של Tribeca Grill, Spago, ו-Tabla ופתח את המסעדות במוזיאון לאמנות מודרנית לפני שהפך למנהל כללי של אחד עשר Madion Park בשנת 2006.תחת הנהגתם של הומם וגידארה, אחד-עשר מהמדיסון פארק קיבלו ארבעה כוכבים מהניו יורק טיימס, זכו בשלושה כוכבי מישלן, וקיבלו מקום מבוקש ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו. המסעדה גם קיבלה שישה פרסי ג ' יימס בירד, כולל שף על תקן Oousting ומסעדה יוצאת דופן באמריקה. ב-2011 רכשו Humm ו-Guidara את אחד-עשר פארק מדיסון ובתחילת 2012 פתחו את חללי המזון והמשקאות במלון נומאד. הם גם המחברים של אחד עשר Madison Park: The Cookbook.