מתלה כבש עם שאלוט
מתלה כבש עם שאלוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שאלוט, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו מתלה כבש עם בצלצלים מקורמלים וקרום טימין, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שים מורלים בקערה ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים.
לקצץ ולהשליך את רוב השומן על פני השטח מ כבש.
מניחים 11-או 12 אינץ ' ovenproof nonstick טיגון מחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, לשים מתלה כבש, צד שומן למטה, במחבת ומבשלים עד חום, 3 עד 4 דקות; מתלה עצה הלוך ושוב לפי הצורך לצבוע באופן שווה.
הסר מחבת מחום (כדי להפחית את הפיזור) ולהוסיף 2 כפות חומץ בלסמי ו 2 כפות מדיירה. חזור לחום ולנער מחבת עד שרוב הנוזל מתאדה.
הסר חום טופס שוב ולשים כבש, עצמות למטה, במחבת 9-by 13 אינץ'. תניח את המחבת בצד.
עם היד שלך בעדינות לסחוט את morels במים לשחרר חצץ. ואז להרים את הפטריות ולסחוט יבש. מחזיק morels תחת מים זורמים קרירים, שוב בעדינות לעסות וללחוץ אותם לשחרר כל חצץ שנותר.
לשפוך בזהירות, מבלי להפריע חצץ בקערה, למדוד 1 כוס השריית מים ולהוסיף למחבת. להשליך את המים שנותרו.
מוסיפים שאלוט, חומץ נשאר מדיירה, וחמאה למחבת. מכסים ומניחים על חום גבוה עד רותחים, ואז לחשוף, ומרתיחים בעדינות עד הנוזל מצטמצם על ידי כשליש, על 7 דקות.
מניחים מדף תנור אחד במיקום הנמוך ביותר והשני במרכז תנור 450. הגדר מחבת עם תערובת שאלוט על המדף הנמוך ביותר ואופים עד הנוזל הוא עבה מבעבע, 18 עד 22 דקות, רועד מדי פעם. להתחמם אם מוכן לפני כבש.
בינתיים, להכניס מדחום בשר למרכז הקצה הצר של כבש. חמש דקות לאחר שאלוט נכנסו לתנור, לשים כבש על מתלה באמצע וצולים עד רושמים מדחום 135 עבור בינוני נדיר, 12 עד 15 דקות (סוף גדול יהיה נדיר; לבשל על 5 דקות יותר עבור בינוני עד בינוני נדיר).
הסר כבש ולתת לעמוד לפחות 5 דקות.
מניחים כבש על מגש ומוסיפים תערובת שאלוט. ללוות עם מים.
תחתוך בשר בין הצלעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.