צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Nabe (Yosenabe / סיר חם יפני) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. אם יש לך בוניטו, harusame, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסח טורי Tsukune Nabe (קציצת עוף יפנית סיר חם), Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר.
הוראות
1
מוסיף את המים ואת קומבו לסיר המניות ולתת לו תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את הקומקום על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את קומבו ולהוסיף את בוניטו ומערבבים אותו פעם אחת כדי לערבב. ברגע שהנוזל רותח שוב, להקטין את החום נמוך ומבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
4
הסר כל חלאה שמופיע על פני השטח.לכבות את החום ולתת את הנוזל תלול במשך 15 דקות. מסננים אותו דרך מסננת בסדר או בכותנה. אל תסחטי את פתיתי הבוניטו כי זה יגרום למעונן. זרוק את פתיתי בוניטו לאחר השימוש.יוסי נבה: הכינו את המרק על ידי שילוב של דאשי, מירין ורוטב סויה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
צלי חזיר שלם, קצוץ
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים את הכרוב על החלק התחתון של סיר nabe. על גבי הכרוב, להוסיף את harusame, טופו, צדפות, שרימפס, צדפות, סנאפר אדום, עוף, negi, תרד, פטריות, וגזר, הסדרת כל מרכיב בסדר מסודר.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדום
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את המרק מעל, מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה עד מבושל.
גוורצטרמינר, צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Gewurztraminer. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.