קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות88
מגזין

נאבה (יוסנבה / סיר חם יפני)

נאבה (יוסנבה / סיר חם יפני)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Nabe (Yosenabe / סיר חם יפני) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. אם יש לך בוניטו, harusame, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסח טורי Tsukune Nabe (קציצת עוף יפנית סיר חם), Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר.

הוראות

1
מוסיף את המים ואת קומבו לסיר המניות ולתת לו תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את הקומקום על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר את קומבו ולהוסיף את בוניטו ומערבבים אותו פעם אחת כדי לערבב. ברגע שהנוזל רותח שוב, להקטין את החום נמוך ומבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
4
הסר כל חלאה שמופיע על פני השטח.לכבות את החום ולתת את הנוזל תלול במשך 15 דקות. מסננים אותו דרך מסננת בסדר או בכותנה. אל תסחטי את פתיתי הבוניטו כי זה יגרום למעונן. זרוק את פתיתי בוניטו לאחר השימוש.יוסי נבה: הכינו את המרק על ידי שילוב של דאשי, מירין ורוטב סויה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים את הכרוב על החלק התחתון של סיר nabe. על גבי הכרוב, להוסיף את harusame, טופו, צדפות, שרימפס, צדפות, סנאפר אדום, עוף, negi, תרד, פטריות, וגזר, הסדרת כל מרכיב בסדר מסודר.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים את המרק מעל, מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מעבירים את הסיר החם לשולחן האוכל ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בוניטו יבש ומגולחבוניטו יבש ומגולח11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים וחותכים לחתיכות 2 אינץ', ואז דק פרוס לאורכוגזר, קלופים וחותכים לחתיכות 2 אינץ', ואז דק פרוס לאורכו1רגל עוף וירך, עצמות, עור, וחותכים לחתיכות בגודל ביסרגל עוף וירך, עצמות, עור, וחותכים לחתיכות בגודל ביס4תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרדאשי.דאשי.12אינצ ' יםkombukombu1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב נאפה, פרוסכרוב נאפה, פרוס85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה טריות או פטריות אנוקי או פטריות צדפותפטריות שיטאקה טריות או פטריות אנוקי או פטריות צדפות4larges1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סנאפר אדום או פילה בס ים, לחתוך לפרוסות 1 אינץסנאפר אדום או פילה בס ים, לחתוך לפרוסות 1 אינץ4חסילונים חזיתייםחסילונים חזיתיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה אוסוקושי (רוטב סויה קל)רוטב סויה אוסוקושי (רוטב סויה קל)1חבורהתרד, שטוף וחתך לתוך צרור 2 אינץתרד, שטוף וחתך לתוך צרור 2 אינץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 חבילה משרד טופו, לחתוך 4 חתיכות1/2 חבילה משרד טופו, לחתוך 4 חתיכות2בצל צהוב בינוני, קצוץטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #428דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.harusame (אטריות צלופן), ספוג במים במשך 15 דקותharusame (אטריות צלופן), ספוג במים במשך 15 דקות1נגי, פרוס בזווית לחתיכות 2 אינץנגי, פרוס בזווית לחתיכות 2 אינץ

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

גוורצטרמינר, צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Gewurztraminer. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
המתיקות של Gewürztraminer עשויה לקזז את התבלין במטבח האסייתי. זה הולך טוב עם גבינה, בשר, שומן (שמנוני) משחק פראי. סלמון מעושן הוא התאמה טובה במיוחד.טבעוני