צריך מנה עיקרית ללא חלב? נאגטס ברווז מספר הבישול החדש של לה פיג'ן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 1867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 171 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ שרי, חרדל דיז'ון, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. היא מובאת אליכם ע " י רפובליקת המזון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו פאי יונים, אפונה אורז, ו אורז עם אפונה יונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתערובת הברווז: באמצעות סכין, דק לגרוס וקוצצים את הבשר והעור של קונפי הברווז. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקונפי הגרוס, חומץ שרי וחרדל דיז ' ון ולהגדיר aside.In מחבת sauté מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, שום, מרווה, טימין, אבקת שום, פפריקה ואבקת חרדל ו sauté עד הבצל הוא שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
חומץ שרי
רגל טלה, מעצם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר את התערובת לקערה ולתת מגניב. כאשר התערובת היא רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להוסיף את תערובת confit ומערבבים עם האצבעות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בואו להתקרר עוד 20 דקות לפני יצירת נאגטס.לרוטב הטבילה: בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, לשלב את מיץ שזיפים, שזיפים וחומץ ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת על 2 כפות של נוזל, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
נגיסי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שזיפים מיובשים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להעביר לקערת ערבוב ולתת מגניב. ברגע שמתקרר, מערבבים בחרדל דיז ' ון. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים מים לדקים. תניח בצד.עבור נאגטס: קלות לנצח את הביצים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצם
נגיסי עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
מניחים את פירורי הקמח והלחם במנות רדודות נפרדות ליד הביצים. לגרוף כף גדושה של תערובת הברווז ולהשתמש בידיים שלך כדי ליצור אותו לצורת גוש (אנחנו יודעים שאתה יודע מה נאגטס נראה כמו, אל תעמיד פנים שאתה לא!). טובלים את הנאגטס בקמח קודם, אחר כך את הביצה ולבסוף לתוך פירורי הלחם. שים את הנאגטס בצד על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
נגיסי עוף
לוראן מטבח מקצועי®
ברווז שלם
(קיבלר)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
יוצקים שמן לעומק של ½ אינץ במחבת גדולה וחום על חום גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, בזהירות להוסיף את הנאגטס לשמן. עבודה בקבוצות של כ 8 נאגטס, ומטגנים במשך 90 שניות, להעיף לצד השני, ולהמשיך לטגן במשך 90 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את הנאגטס לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוף
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מוסיפים קצת לימון וקורט של מלח ומגישים עם רוטב הטבילה.נסה את המתכונים האלה ברווז על מזון הרפובליקה: מתכון קארי אננס ברווז