נאגטס לוקוס
אם יש לכם שיבולת שועל בישול מהיר, מלח שום, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר בגריל, ו דקר דניאלס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד ביצים וחלב, ושופכים על נגיסי דגים; צמרמורת במשך 1 עד 3 שעות.
שלב קמח והבא 9 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה.
הוסף שליש של גושי דקר, לנער מעיל; לחזור על התהליך פעמיים. צ ' יל מצופה נאגטס במשך 30 דקות.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' במחבת גדולה; חום עד 35
תחליק נאגטס עם הנותרים תערובת לחם, ומטגנים בקבוצות במשך 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת.
מגישים עם רוטב טרטר Herbed.
* בבדיקות, השתמשנו קרקרים מלוחים.