אם יש לכם שיבולת שועל בישול מהיר, מלח שום, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר בגריל, ו דקר דניאלס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד ביצים וחלב, ושופכים על נגיסי דגים; צמרמורת במשך 1 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריט
לחמניות לבנות
2
שלב קמח והבא 9 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הוסף שליש של גושי דקר, לנער מעיל; לחזור על התהליך פעמיים. צ ' יל מצופה נאגטס במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דקר
נגיסי עוף
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' במחבת גדולה; חום עד 35
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תחליק נאגטס עם הנותרים תערובת לחם, ומטגנים בקבוצות במשך 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.