נאצ'ו פאי II
נאצ'ו פאי ii דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח ופלפל, תערובת גבינה מקסיקנית, שבבי טורטייה nacho-טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניקיית נאצ'ו, מטבל נאצ'ו חם, ו פשטידת נאצ'ו.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת עוגה 9 אינץ'.
פרוש שבבי טורטייה כתוש בתחתית צלחת העוגה מוכן.
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב.
מסננים שומן. מתבלים במלח ופלפל. תערובת כפית על צ ' יפס. בשר למעלה עם שעועית צ ' ילי, רוטב עגבניות, וגבינה.
אופים פאי, חשוף, עד המילוי חם והגבינה מותכת, 15 עד 17 דקות.