קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

נאצ'ו פאי II

נאצ'ו פאי II
נאצ'ו פאי ii דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח ופלפל, תערובת גבינה מקסיקנית, שבבי טורטייה nacho-טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניקיית נאצ'ו, מטבל נאצ'ו חם, ו פשטידת נאצ'ו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת עוגה 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פרוש שבבי טורטייה כתוש בתחתית צלחת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים שומן. מתבלים במלח ופלפל. תערובת כפית על צ ' יפס. בשר למעלה עם שעועית צ ' ילי, רוטב עגבניות, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
אופים פאי, חשוף, עד המילוי חם והגבינה מותכת, 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן