נאצ'וס ביזונים
המתכון ביזון נאצ'וס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מתאבן זה יש 866 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, עגבניות, ביזון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחבת נאצ'וס ארוחת בוקר מ' נאצ'וס האולטימטיבי, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, ו נאצ' וס, נאצ'וס חריפים. (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש גבוהה. מבשלים בצל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים ביזון ומבשלים, מערבבים היטב כדי לשבור את הבשר, עד שכבר לא ורוד, על 4 דקות. מתבלים עם פלפל.
בינתיים, להניח חצי שבבי טורטייה באופן שווה בתחתית צלחת אפייה רדודה.
מורחים חצי מתערובת ביזון על פני שבבים.
יוצקים 1/3 כוס סלסה מעל הבשר, ואחריו חצי הגבינה. חזור על שכבות עם 1/3 כוס יותר סלסה שנותר בשר וגבינה.
אופים עד גבינה נמסה וצ ' יפס להתחיל חום, על 6 דקות.
מגישים נאצ ' וס עם חסה, אבוקדו, עגבניות, הנותרים 1/3 כוס סלסה, ואת שמנת חמוצה.