קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

נאצ'וס טאקו

נאצ'וס טאקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נאצ'וס טאקו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו תערובת לתיבול טאקו, בקר טחון, שעועית מטוגנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו נאצ'וס טאקו בגריל, Macho טאקו צ'ילי נאצ' וס, ו פיקניק על האש נאצ'וס טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים ומערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים. המשך לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
מיםמים
3
הסר מהחום.
4
מניחים גבינה מעובד וחלב בקערה קטנה, מיקרוגל בטוח. מיקרוגל על גבוה עד נמס, 1 עד 2 דקות. מערבבים עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
5
מניחים צ ' יפס טורטייה על צלחת גדולה, מיקרוגל בטוח.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
6
מורחים עם שעועית מטוגנת. למעלה עם בשר בקר וגבינה ותערובות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בקרבקר
7
מיקרוגל כ 2 דקות על גבוה, עד הגבינה נמסה לתוך הבשר. למעלה עם עגבניות ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
8
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.