נאצ'וס מזרח תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נאצ'וס מזרח תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך גבינת פטה, פטרוזיליה שטוחה, פיתות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: נאצ'וס מזרח תיכוני, ביצה ממולאת מזרח תיכונית, ו מטבל קישואים מזרח תיכוני.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במחבת סאוט קטנה מעל חום מתון, לבשל את הטלה עד השחמה מבושל דרך, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הטלה לקערה קטנה.
צחצח את פיתה באמצעות השומן במחבת.
חותכים כל פיתה ל 8 טריזים ומניחים על מחבת גיליון.
אופים עד הזהב, על 10 דקות.
בתבנית אפייה רדודה, שכבה חצי פלחי פיתה, חצי כבש, חצי חומוס וחצי פטה. הפוך שכבה 1 יותר באותו סדר.
אופים את הנאצ ' וס באמצע התנור עד שהגבינה נמסה, 5 עד 7 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים פטרוזיליה.
BYOC: השתמש החומוס האהוב עליך; נסה לימון או שום אם אתה מעדיף לא חום.