נאצ'וס פיתה ארטישוק
נאצ'וס פיתה ארטישוק דורש בסביבה 36 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך לבבות ארטישוק, פלפל, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12%, וזה לא כל כך סופר. נסו נאצ'וס פיתה יווני, Butternut סקווש פיתות נאצ'וס, ו נאצ'וס צ' יפס יווני ג'ירו פיתה (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול פיתות במחצית אופקית; לחתוך כל חצי לתוך 4 טריזים.
מערבבים ארטישוק ו-7 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב. כפית על 1 כף תערובת ארטישוק על צד מחוספס של כל טריז פיתה.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.
מסדרים טריזים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.