נאצ'וס פיתה ארטישוק דורש בסביבה 36 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך לבבות ארטישוק, פלפל, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12%, וזה לא כל כך סופר. נסו נאצ'וס פיתה יווני, Butternut סקווש פיתות נאצ'וס, ו נאצ'וס צ' יפס יווני ג'ירו פיתה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פיצול פיתות במחצית אופקית; לחתוך כל חצי לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
3
מערבבים ארטישוק ו-7 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב. כפית על 1 כף תערובת ארטישוק על צד מחוספס של כל טריז פיתה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.