תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל נאצ' וס ירקות דרום מערב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא חלפיניו כבושים, פלפל חריף, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: נאצ'וס עוף דרום-מערב, בישול איטי נאצ'וס עוף דרום מערב, ו נאצ'וס צמחוני..
הוראות
1
תנור חום עד 218°. מעיל גיליון אפייה עםתרסיס בישול; שבבי התפשטות באופן שווה על sheet.In קערה, לשלב שעועית, פלפל, תירס וכמון; כפית על צ ' יפס. למעלה עם זיתים, jalapeños וגבינה; אופים עד cheesemelts, 5 עד 6 דקות. באותה קערה, קומבינטומטו, בצל, כוסברה ומיץ; בעדינות mixin אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי דלואך פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.