קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

נבטי בריסל עם פנצ'טה

נבטי בריסל עם פנצ'טה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכונים לרפרטואר שלך, נבטי בריסל עם פנצ'טה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. זה מנות ראשונות יש 209 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 92 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. צאו לחנות והרימו נבטי בריסל, שיני שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. נסו נבטי בריסל עם פנצ'טה, נבטי בריסל עם פנצ'טה, ו נבטי בריסל עם פנצ'טה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים חלקית את נבטי הבריסל בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים.
4
בינתיים מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שמתחילים לפריך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
6
מוסיפים את השום ומקפיצים עד להזהבה בהירה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים את נבטי הבריסל לאותה מחבת ומקפיצים עד שהם מחוממים ומתחילים להשחים, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את המרק ומבשלים עד שהמרק מצטמצם מספיק כדי לצפות את נבטי הבריסל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מרקמרק
9
מגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.