קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

נבטי בריסל קלויים

נבטי בריסל קלויים
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, נבטי בריסל צלויים עשויים להיות מתכון סופר נטול גלוטן, צמחוני לקטו אובו ומתכון ראשוני לנסות. , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 103 קלוריות . זה מושלם לחג המולד . אם יש לכם נבטים, פלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 7 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נבטי בריסל קלויים עם שום , נבטי בריסל קלויים עם בצל אדום ופנצ'טה , ותפוחי אדמה צלויים עם ידיים וכרוב ניצנים .

הוראות

1
חותכים "X" בליבת כל נבט.
2
מניחים 1 אינץ' מים בסיר; להוסיף נבטים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 5-6 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לְנַקֵז.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לציפוי.
5
מסדרים נבטים בשכבה אחת ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 15-20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®