קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

נבטי בריסל קלויים שום עם רוטב חרדל

נבטי בריסל קלויים שום עם רוטב חרדל
נבטי בריסל קלויים בשום עם רוטב חרדל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: נבטי בריסל קלויים עם רוטב חרדל שמנת, נבטי בריסל קלויים ובייקון ברוטב שמנת חרדל, ו נבטי בריסל קלויים חרדל עם בייקון.

הוראות

1
מניחים נבטי בריסל בתוך 15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
שלב שמן ושום; מזלפים מעל נבטים וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 10-15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את השמנת, החרדל, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים 1-2 דקות או עד להסמכה קלה. כף מעל נבטי בריסל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ