נבטים
נבטים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. מתאים ל-1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם שעועית, עדשים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), 20 שימושים נבטים & מערבבים ומטגנים עם נבטים, ו moong נבטי סלט, איך להכין סלט נבטי moong.
הוראות
מניחים את הקטניות במסננת ושוטפים אותן ביסודיות מתחת למים זורמים. לאחר מכן להעביר אותם לקערה גדולה (הקערה צריכה להיות גדולה מספיק כדי להתאים את הצמיחה קטניות בנפח במהלך השרייה) ולמלא את הקערה יותר מחצי הדרך עם מים חמים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים אותה בצד בטמפרטורת החדר; נותנים לקטניות להשרות עד שהן רכות, 4 עד 6 שעות או אפילו בן לילה.
מסננים את הקטניות ומעבירים אותם לצנצנת זכוכית כי הוא גדול מספיק כדי להכיל עלייה של שש פי נפח.
מניחים חתיכת גזה על הפה של הצנצנת לאבטח אותו עם טבעת צנצנות (עבור צנצנת מסוג מייסון) או עם רצועת גומי חסון.
מניחים את הצנצנת במקום חשוך ולח (אני שומר את שלי בארון מתחת לכיור המטבח). פעמיים או שלוש ביום (אם אתם זוכרים), שוטפים את הקטניות על ידי מילוי הצנצנת במים (יוצקים אותה דרך הגבינה) ואז מרוקנים אותה; מחזירים את הקטניות לבידוד שלהם. בתוך 24 שעות, תוכלו להבחין נבטים זעירים מתעוררים מן הדגנים. יומיים או 3 של מחזור שטיפה-ניקוז-חנות זה יניב נבטים כי הם כ 2 אינץ ' ארוך.
לשטוף היטב את הקטניות הנבט, להעביר אותם שקית ניילון עצמית חותם, ולאחסן אותם במקרר עד 5 ימים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;