נבטים דביקים עם ענבים ואגוזים
נבטים דביקים עם ענבים ואגוזים נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יוגורט יווני, מנטה, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כרוב ניצנים קלוי וענבים עם אגוזי מלך, כרוב ניצנים קלוי עם ענבים ואגוזים, ו ענבים כבושים עם אגוזי מלך.
הוראות
מרתיחים מחבת גדולה של מים ומוסיפים את הנבטים. להרתיח במשך 8 דקות, או עד רק מבושל דרך אבל לא רטוב.
ניקוז, מגניב, ואז חצי. יכול להיות מקורר עד 24 שעות.
ממיסים את ריבת התאנה וחומץ בלסמי יחד במחבת גדולה או ווק. כאשר מבעבע, להוסיף את נבטים ומטגנים עד שהם מתחילים caramelise. מנמיכים את החום ומוסיפים את הענבים, ואז מבשלים עוד כמה דקות עד שהענבים חמים ומתרככים.
מוסיף את האגוזים והתיבול, ולאחר מכן להטות לתוך צלחת הגשה.
מערבבים את היוגורט ונענע קצוצה, ו לגזום על נבטים חמים.
מקשטים עם כמה עלי נענע נוספים.