נבמונו: סלמון יפני ושיטאקי חם סיר
Nabemono: סלמון יפני וסיר חם Shiitake יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם מים, תרד, קומבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2703 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מרק אטריות ושיטאקי יפני, צהוב זנב יפני עם פטריות שיטאקה קלויות זנגביל ובירה שחורה ויניגרט הויסין, ו סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום.
הוראות
מניחים קומבו בסיר, אם משתמשים, ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים מסוננים. אפשר קומבו להשרות במשך 15 דקות כדי לרכך אותו.הפעל את המבער ללהבה גבוהה למדי. כאשר המים מתחילים לבעבע, מערבבים פתיתי בוניטו, ולהסיר מהחום. לכסות ולאפשר פתיתי בוניטו תלול במים עד שהם לתחתית, על 10 דקות. מסננים את המרק, קומפוסט פתיתי בוניטו.מחממים תנור ל 275 F. לשפשף מיסו להדביק לאורך הפנים של סיר nabe שלך, קליי בייקר או תנור הולנדי. סדר סלמון, כרישה, shiitakes, צנון ותרד בסיר.
יוצקים דאשי חם על הסלמון וירקות. מכסים ומעבירים לתנור. אפשר את התבשיל לבשל 15 דקות או עד הדג נעשה לטעמך.
הסר את התנור סיר, להרים את המכסה ולזרוק בתרד. החזר את המכסה לאופה החימר ולאפשר לתרד לנבול בחום השיורי של המרק-כ -5 דקות.מצקת לתוך קערות מרק בודדים העליון עם ביצי סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.