קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

נבמונו: סלמון יפני ושיטאקי חם סיר

נבמונו: סלמון יפני ושיטאקי חם סיר
Nabemono: סלמון יפני וסיר חם Shiitake יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם מים, תרד, קומבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2703 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מרק אטריות ושיטאקי יפני, צהוב זנב יפני עם פטריות שיטאקה קלויות זנגביל ובירה שחורה ויניגרט הויסין, ו סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום.

הוראות

1
מניחים קומבו בסיר, אם משתמשים, ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים מסוננים. אפשר קומבו להשרות במשך 15 דקות כדי לרכך אותו.הפעל את המבער ללהבה גבוהה למדי. כאשר המים מתחילים לבעבע, מערבבים פתיתי בוניטו, ולהסיר מהחום. לכסות ולאפשר פתיתי בוניטו תלול במים עד שהם לתחתית, על 10 דקות. מסננים את המרק, קומפוסט פתיתי בוניטו.מחממים תנור ל 275 F. לשפשף מיסו להדביק לאורך הפנים של סיר nabe שלך, קליי בייקר או תנור הולנדי. סדר סלמון, כרישה, shiitakes, צנון ותרד בסיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
מיסומיסו
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
KombuKombu
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים דאשי חם על הסלמון וירקות. מכסים ומעבירים לתנור. אפשר את התבשיל לבשל 15 דקות או עד הדג נעשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דאשי.דאשי.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את התנור סיר, להרים את המכסה ולזרוק בתרד. החזר את המכסה לאופה החימר ולאפשר לתרד לנבול בחום השיורי של המרק-כ -5 דקות.מצקת לתוך קערות מרק בודדים העליון עם ביצי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.