נסו עקיצות אנרגיה mojito קוקוס (טבעוני Paleo), עקיצות טאקו דגים, ו עקיצות טאקו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
30 דקות לפני הבישול, חותכים טורטיות למשולשים, משפריצים בשמן זית,מתבלים במלח ופלפל, ושוכבים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
אמנון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים ב 375 במשך 15-20 דקות, צופה מקרוב ומהפך באמצע.אתה יכול גם לאפות את הטילפיה (400 מעלות במשך כ 15-18 דקות, תלוי כמה עבה הפילה הם) או פאן-מטגנים אותו.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים מחבת על חום בינוני ומרססים בשמן זית. לבשל אמנון במשך כ 3-4 דקות לכל צד.לאחר הדג מבושל, פתית אותו עם מזלג ומערבבים עם שאלוט קצוץ, אבוקדו קצוץ, גרידת ליים נותרת, כוסברה ו/או מנטה. אהבתי את השילוב או כוסברה ונענע, אבל הייתי מציע לנסות את זה לפני ביצוע קערה שלמה של זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 קילו חזה הודו
אמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.