קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

נגיסות מקרוני עם גבינת פימינטו

נגיסות מקרוני עם גבינת פימינטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת מקרוני- הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, נגיסות מקרוני וגבינה באפלו, ו נגיסות מקרוני וגבינה מטוגנים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות חלב הבא 3 מרכיבים; לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד מעובה. מערבבים בגבינת צ ' דר ופימיאנטו עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום, ומערבבים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
קו מחבת 13-x 9 אינץ ' עם ניילון נצמד, המאפשר כמה סנטימטרים להאריך על קצוות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים תערובת למחבת מוכנה. מגניב מעט; כיסוי וצינה 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר תערובת מקרוני מהמחבת, לחתוך לריבועים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מערבבים יחד פירורי לחם וגבינת פרמזן בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8
לטאטא יחד ביצים וחלב 1/2 כוס בצלחת רדודה אחרת או צלחת עוגה; אטבול עקיצות מקרוני בתערובת ביצה, ולדלות בתערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' במחבת גדולה; חום עד 35
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
עקיצות מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
11
זהב
12
מקרוני אפוי וגבינת פימיאנטו: הכינו מתכון לפי ההוראות
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
13
יוצקים תערובת מקרוני לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'; לא להירגע. להשמיט ביצים וחלב 1/2 כוס. מערבבים יחד פירורי לחם וגבינת פרמזן; מפזרים על תערובת. להשמיט שמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק