נגיסות מקרוני עם גבינת פימינטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת מקרוני- הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, נגיסות מקרוני וגבינה באפלו, ו נגיסות מקרוני וגבינה מטוגנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות חלב הבא 3 מרכיבים; לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד מעובה. מערבבים בגבינת צ ' דר ופימיאנטו עד מומס וחלק.
הסר מהחום, ומערבבים פסטה.
קו מחבת 13-x 9 אינץ ' עם ניילון נצמד, המאפשר כמה סנטימטרים להאריך על קצוות מחבת.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה. מגניב מעט; כיסוי וצינה 8 שעות.
הסר תערובת מקרוני מהמחבת, לחתוך לריבועים 1 אינץ'.
מערבבים יחד פירורי לחם וגבינת פרמזן בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
לטאטא יחד ביצים וחלב 1/2 כוס בצלחת רדודה אחרת או צלחת עוגה; אטבול עקיצות מקרוני בתערובת ביצה, ולדלות בתערובת פירורי לחם.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' במחבת גדולה; חום עד 35
עקיצות מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מקרוני אפוי וגבינת פימיאנטו: הכינו מתכון לפי ההוראות
יוצקים תערובת מקרוני לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'; לא להירגע. להשמיט ביצים וחלב 1/2 כוס. מערבבים יחד פירורי לחם וגבינת פרמזן; מפזרים על תערובת. להשמיט שמן.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד זהב תוסס.