קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

נגיסות סרטן

נגיסות סרטן
מתאים ל-45 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 41 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מוכן לאכול בשר סרטנים, קונכיות פילו אפויות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו נגיסות סרטנים חמים, נגיסות סרטנים חמים, ו נגיסות סרטן פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 375°f. גיליון עוגיות קו עם נייר נייר נייר או בישול קלף.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים למעט פגזי fillo עם כפית על 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מניחים פגזי פילו על גיליון עוגיות. מלא כל פגז עם כ 1 כף תערובת סרטן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 20 עד 25 דקות או עד פגזים הם נפוחים וזהב חום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו