המתכון נגיסות עוף מטוגנות יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 50 דקות. מתאבן זה יש 538 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת שום, קמח, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו נגיסות עוף מטוגן, עוף מטוגן ועקיצות כריך וופל, ו נגיסות אבוקדו מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; להזמין חצי תערובת תבלינים.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים עוף בקערה בינונית, וזורקים עם תערובת תבלינים נותרת עד מצופה. מערבבים בחמאה; מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
4
קרע לחם לחתיכות, והנח במעבד מזון עם תערובת תבלינים שמורה. תהליך עד תערובת דומה קמח תירס. מערבבים בקמח.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.