נגיסות פאי בורבון-דלעת
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות וקחי מלח כשר, קצפת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת בורבון אגס, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. פרוסת פאי על קרש חיתוך. באמצעות מערוך, לגלגל את הקרום עד slighter דק יותר. עם חותך עוגיות עגול 4 אינץ', לחתוך קרום לתוך 12 סיבובים, איסוף שאריות מתגלגל החוצה על מנת לחתוך האחרון 3 סיבובים.
לחץ בעדינות על סיבובים לתוך 12 כוסות מאפין בגודל רגיל ungreased, לחיצה על קפלי בצק בתוך כוסות סביב הצדדים כדי להפוך משטח חלק.
בקערה גדולה, לנצח את המרכיבים שנותרו עד חלקה. ממלאים כל כוס על גבי בצק.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
הפעל סכין סביב קצוות כוסות כדי לשחרר. הפוך פשטידות מיני החוצה על מדף קירור; להפוך פשטידות מעל. אם תרצה, מעל כל אחד עם קצפת.
מגישים באופן מיידי. לאחסן במיכל אטום במקרר.