נגיסות פקאן חלביות
נשיכות פקאן חלביות עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 70 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חלבונים, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו נגיסות בראוני קפוא, פטל חלבי ועקיצות קרם, ו עוגיות פקאן קפואות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
טוסט פקאן במשך 10 עד 15 דקות או עד קלוי קלוי קלות. להפריש להתקרר.
מקפלים סוכר, מלח ופקאנים לחלבונים ביצה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות F (165 מעלות C). ממיסים חמאה או מרגרינה על מחבת.
מורחים את תערובת האגוזים על מחבת ואופים במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.