נגיסות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה
נגיסות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 24 . אם יש לך מים, ביצה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה מלאות בשר חזיר, שעועית אפויה וגבינה, נגיסות תפוחי אדמה צ'ילי גבינה, ו פעמיים אפוי ברוקולי ועקיצות תפוחי אדמה גבינה.
הוראות
בסיר בינוני, להביא 1 כוס מים, חמאה ומלח לרתיחה.
הוסף 1 1/3 כוסות פירה לערבב, 1 ביצה עירית; לערבב היטב.
בואו לעמוד 30 שניות. מערבבים. מגניב 10 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 204°. כף פירה לתוך 24 תלוליות, על 1 כף כל אחד, על דף עוגיות ungreased. להשתטח לתוך דיסקים.
מניחים קוביית גבינה 1 במרכז כל דיסק תפוחי אדמה. עם פנקייק טרנר, להסיר כל דיסק מגיליון עוגיות; לצבוט תפוחי אדמה סביב קוביית גבינה כדי ליצור כדור.
בקערה קטנה, לנצח 1 ביצה 1 כף מים עד מעורבב היטב.
מניחים 1 תערובת פירה כוס בצלחת רדודה אחרת או קערה.
מגלגלים כדורים בתערובת תפוחי אדמה, ואז בתערובת ביצים ושוב בתערובת תפוחי אדמה.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
ממש לפני האפייה, ספריי כדורי תפוחי אדמה מצופה עם ספריי בישול nonstick.
אופים ב 204°. במשך 10 עד 12 דקות או עד ציפוי תפוחי אדמה רק מתחיל חום.