נגיסי עוף Panko
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נאגטס עוף Panko. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תיבול, אבקת שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו חציל פריך מצופה פאנקו נאגטס, עוף פנקו, ו מכרזי עוף מצופה בפנקו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הביצה ואת חלב חמאה בקערה בינונית. משרים חתיכות עוף בתערובת ביצים בזמן שאתה לאסוף מרכיבים שנותרו. בינתיים, בקערה רדודה אחרת לשלב panko עם פפריקה, אבקת שום, תיבול איטלקי, ומלח ופלפל, לפי הטעם. הגדר מתלה על גיליון עוגיות מרופד מגבות נייר.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. הרם את העוף מן החמאה, לתת עודף נוזל לנקז בחזרה לתוך הקערה, ואז לטבול לתוך panko ולהפוך מעיל על כל הצדדים.
בזהירות במקום עוף בשמן ומבשלים עד שהם זהובים ופריכים ומבושלים דרך, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים עוף למדף כדי להתקרר.
מקום במכולה אטומה. לארוז בקופסת צהריים עם הירקות האהובים עליהם החווה, חרדל דבש או רוטב ברביקיו לטבילה.