"נגיסי עוף בועטים"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל נגיסי עוף בועטים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קציצות עוף, שמנת, צ'יפס פיתה חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב שבבי פיתה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ממרח אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: "נגיסי עוף בועטים", "עוף קשיו בועט", ו "בועטים במטגנים עוף מוקפצים".
הוראות
מניחים את שבבי פיתה ופרמזן בקערה של מעבד מזון. דופק עד לקרקע צפופה.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בפטרוזיליה, אם משתמשים. בקערה בינונית, להכות את הביצה עם 1 כפית מים. טובלים את התרנגולת בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף, ולאחר מכן בתערובת פיתות שבב, לחיצה בעדינות כדי לעזור לו לדבוק.
מניחים את חתיכות העוף על תבנית אפייה מצופה קלף.
אופים עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה ואת הבצל הירוק ומגישים עם העוף לטבילה.