נגיסי עוף בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נגיסי עוף בטטה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 205 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מתוקים, פירורי לחם פאנקו בסגנון, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: נגיסי סלמון עם צ'יפס בטטה, נאגטס בטטה עם רוטב תפוחים, ו נגיסי עוף וצ'יפס מתוק.
הוראות
תנור חום 204°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול.
בסיר 2 ליטר, מניחים תפוחי אדמה מתוקים ומספיק מים כדי לכסות.
חום לרתיחה; להרתיח חשפו כ 10 דקות או עד במכרז.
ניקוז; מגניב מעט. במעבד מזון, לעבד תפוחי אדמה מתוקים עד מחית.
בקערה בינונית, לנצח ביצה ו 1 כוס מחית תפוחי אדמה מתוקה. (מקררים כל מחית הנותרים לשימוש מאוחר יותר. בקערה אחרת, מערבבים פירורי לחם וגבינה. טובלים חתיכות עוף בתערובת ביצים, ואז בתערובת פירור.
אופים 15 עד 20 דקות, פונה פעם אחת באמצע זמן האפייה, או עד ציפוי זהוב חום ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז.