נגיסי עוף וצ'יפס מתוק
המתכון נגיסי עוף וצ'יפס מתוק מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך חצאי חזה עוף, מלח ופלפל, חרדל דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נגיסי עוף חמוץ-מתוק, נגיסי עוף מתוקים וחמוצים, ו נגיסי עוף בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה מתוקים עם שמן, מלח וכמון.
מורחים על תבנית אפייה משומנת.
מניחים פירורי לחם במחבת רדודה או צלחת עוגה. בקערה גדולה, לזרוק נתחי עוף עם מלח ופלפל. מערבבים חרדל דבש כדי מעיל ביסודיות.
מניחים חתיכות עוף, כמה בכל פעם, לתוך panko ולחץ על כל הצדדים לדבוק.
מורחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים בטטות ועוף כ -20 דקות, מסתובב מדי פעם עם מרית מתכת. הגבר חום ל-450F.
הסר עוף לאחר 5 דקות, פעם זהוב מבושל דרך; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם עד מוכן לשרת. מבשלים בטטות עד חום זהוב פריך, 10 עד 15 דקות יותר.