נגיסי עוף תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נאגטס עוף תוצרת בית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצה, שום מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: נגיסי עוף תוצרת בית, נגיסי עוף תוצרת בית, ו נגיסי עוף תוצרת בית.
הוראות
מניחים את הקמח בשקית פלסטיק resealable ועונה עם השום, 1 כפית מלח 1/4 פלפל כפית.
מניחים את חתיכות העוף בשקית עם הקמח וזורקים למעיל (עבודה בקבוצות).
מעבירים את פירורי הלחם לצלחת מעוטרת, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
לטאטא את הביצה ו 1 כף מים בקערה בינונית.
הסר חתיכת העוף מן הקמח, לטבול בתערובת הביצה, ואז פירורי הלחם, בעדינות הקשה על הפירורים לתוך העוף, ולהגדיר על צלחת נקייה. חזור עם חתיכות הנותרים של עוף.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף את חתיכות העוף למחבת (עבודה בקבוצות במידת הצורך) וחום בכל צד, על 8 דקות בסך הכל. השתמש במרית כדי להעביר את נגיסי העוף לצלחת מרופדת בנייר מגבת. מלח בזמן חם ומגישים.