נוגט אירופאי קלאסי
נוגט אירופאי קלאסי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פיסטוקים קלויים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פחזניות אירופאיות, לחם הפסחא האירופי, ו סלט אירופאי.
הוראות
הכינו את תבנית האפייה: אם אתם משתמשים בנייר וופל*, הניחו גיליון אחד בתחתית המחבת וגזרו חתיכות מסדין אחר כדי למלא פערים כלשהם. אחרת, משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם החמאה ומפזרים את עמילן התירס על זה, הטיה והקשה על המחבת (מעל הכיור או פח אשפה) כדי לכסות את כל המשטחים באופן שווה. תניח את זה בצד. מעיל מרית חסינת חום שלך בנדיבות עם ספריי בישול ולהניח אותו בצד, מדי.הערה: נייר וופל הוא נייר אכיל הזמין מ-Sugarcraft, ו-Amazon; הוא נמכר ב-8 × 11 אינץ ' סדינים ולעתים קרובות בתפזורת, אם כי תצטרך רק כמה. השימוש בו במתכון זה הוא אופציונלי לחלוטין; כל עוד אתה משמן את המחבת היטב, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את נוגט ללא בעיה.
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל דוכן.
מוסיפים את הקרם של טרטר שוט על מהירות בינונית עד הלבנים הם מקציפים, על 1 דקה. הגבירו את המהירות לזרם בינוני-גבוה ולאט לאט בסוכר ½ כוס. ברגע שהוא כל מעורבב, להמשיך שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס (אם אתה מרים את whisk מתוך הלבנים, הם יהוו נקודה כי צונחת על הצד שלה), 3 עד 5 דקות. הגדר תערובת זו-זה עכשיו מקצפת-בצד, אבל לשמור אותו בקערת המיקסר, עם המיקסר מוכן ללכת.
מערבבים את הסוכר ½ 2 כוסות הנותרים עם דבש, סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בגודל בינוני (4 ליטר). מביאים לרתיחה, חשופים וללא ערבוב, על חום גבוה. הפחת את החום לגובה בינוני, הכנס את מדחום הממתקים, ובשל את הסירופ עד שהוא מגיע ל-295°F / 146°C( שלב סדק רך לקשה), כ -15 דקות (ראה ג ' ן אומרת בעמוד הבא—מאוחר יותר. לעת עתה, להישאר ממוקד!).
התחל להצליף במרינג במהירות בינונית; ואז לשים על כפפות התנור שלך לאט לשפוך את הסירופ החם בזרם במורד החלק הפנימי של קערת המיקסר (זהיר, זהיר, זהיר: אם אתה שופך את הסירופ ישירות על הלוחש, זה יהיה להתיז). לאחר כל הסירופ משולב, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה שוט עד מרנג מקבל מאוד נוקשה ודביק, 3 עד 5 דקות. כאשר המיקסר שלך מתחיל להתלונן, אתה יודע שזה מוכן.
הסר את הקערה מן המיקסר ומיד ומערבבים במהירות את כל האגוזים ואת זרעי וניל עם המרית.
יוצקים את הנוגט על תבנית האפייה מוכנה או לכסות אותו עם שכבה של נייר וופל או לנפות כמות נדיבה של סוכר ממתקים על גבי. אם אתה צריך להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו יותר, מניחים פיסת קלף או מחצלת סיליקון על גבי וופל או סוכר מכוסה נוגט ולחץ בעדינות עם ידיים שטוחות עד שהוא אפילו. אפשר את נוגט להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מכסים קרש חיתוך עם קלף או אבקה נדיבה של סוכר ממתקים. מעיל בנדיבות סכין שף חד וסכין קילוף עם ספריי בישול. הפעל את סכין הקילוף סביב קצה הנוגט כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן בעדינות להפוך אותו על קרש החיתוך. (אם נוגט הוא להיות עקשן, שמן מגרד הספסל ולהשתמש בו כדי לעזור לשחרר אותו בקצוות.) באמצעות סכין השף, לקצץ את הקצוות של נוגט ולאחר מכן לחתוך אותו לתוך ברים או עקיצות קטנות.
אחסן את הנוגט, בשכבות עם קלף או עטוף בעטיפות נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 2 שבועות.