קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות100
ציון בריאות1
מגזין

נוגט אירופאי קלאסי

נוגט אירופאי קלאסי
נוגט אירופאי קלאסי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פיסטוקים קלויים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פחזניות אירופאיות, לחם הפסחא האירופי, ו סלט אירופאי.

הוראות

1
הכינו את תבנית האפייה: אם אתם משתמשים בנייר וופל*, הניחו גיליון אחד בתחתית המחבת וגזרו חתיכות מסדין אחר כדי למלא פערים כלשהם. אחרת, משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם החמאה ומפזרים את עמילן התירס על זה, הטיה והקשה על המחבת (מעל הכיור או פח אשפה) כדי לכסות את כל המשטחים באופן שווה. תניח את זה בצד. מעיל מרית חסינת חום שלך בנדיבות עם ספריי בישול ולהניח אותו בצד, מדי.הערה: נייר וופל הוא נייר אכיל הזמין מ-Sugarcraft, ו-Amazon; הוא נמכר ב-8 × 11 אינץ ' סדינים ולעתים קרובות בתפזורת, אם כי תצטרך רק כמה. השימוש בו במתכון זה הוא אופציונלי לחלוטין; כל עוד אתה משמן את המחבת היטב, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את נוגט ללא בעיה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
נוגטנוגט
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הקרם של טרטר שוט על מהירות בינונית עד הלבנים הם מקציפים, על 1 דקה. הגבירו את המהירות לזרם בינוני-גבוה ולאט לאט בסוכר ½ כוס. ברגע שהוא כל מעורבב, להמשיך שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס (אם אתה מרים את whisk מתוך הלבנים, הם יהוו נקודה כי צונחת על הצד שלה), 3 עד 5 דקות. הגדר תערובת זו-זה עכשיו מקצפת-בצד, אבל לשמור אותו בקערת המיקסר, עם המיקסר מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את הסוכר ½ 2 כוסות הנותרים עם דבש, סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בגודל בינוני (4 ליטר). מביאים לרתיחה, חשופים וללא ערבוב, על חום גבוה. הפחת את החום לגובה בינוני, הכנס את מדחום הממתקים, ובשל את הסירופ עד שהוא מגיע ל-295°F / 146°C( שלב סדק רך לקשה), כ -15 דקות (ראה ג ' ן אומרת בעמוד הבא—מאוחר יותר. לעת עתה, להישאר ממוקד!).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר אותו מהחום.
6
התחל להצליף במרינג במהירות בינונית; ואז לשים על כפפות התנור שלך לאט לשפוך את הסירופ החם בזרם במורד החלק הפנימי של קערת המיקסר (זהיר, זהיר, זהיר: אם אתה שופך את הסירופ ישירות על הלוחש, זה יהיה להתיז). לאחר כל הסירופ משולב, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה שוט עד מרנג מקבל מאוד נוקשה ודביק, 3 עד 5 דקות. כאשר המיקסר שלך מתחיל להתלונן, אתה יודע שזה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר את הקערה מן המיקסר ומיד ומערבבים במהירות את כל האגוזים ואת זרעי וניל עם המרית.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את הנוגט על תבנית האפייה מוכנה או לכסות אותו עם שכבה של נייר וופל או לנפות כמות נדיבה של סוכר ממתקים על גבי. אם אתה צריך להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו יותר, מניחים פיסת קלף או מחצלת סיליקון על גבי וופל או סוכר מכוסה נוגט ולחץ בעדינות עם ידיים שטוחות עד שהוא אפילו. אפשר את נוגט להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מכסים קרש חיתוך עם קלף או אבקה נדיבה של סוכר ממתקים. מעיל בנדיבות סכין שף חד וסכין קילוף עם ספריי בישול. הפעל את סכין הקילוף סביב קצה הנוגט כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן בעדינות להפוך אותו על קרש החיתוך. (אם נוגט הוא להיות עקשן, שמן מגרד הספסל ולהשתמש בו כדי לעזור לשחרר אותו בקצוות.) באמצעות סכין השף, לקצץ את הקצוות של נוגט ולאחר מכן לחתוך אותו לתוך ברים או עקיצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
נוגטנוגט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
אחסן את הנוגט, בשכבות עם קלף או עטוף בעטיפות נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'