נוגט טבול שוקולד עם משמשים מיובשים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 16 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-2 דקות. אם יש לכם משמשים, שבבי שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: משמשים מיובשים טבולים בשוקולד, משמשים טבולים שוקולד, ו משמש טבול שוקולד פריך.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
2
לרסס 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות. בשורה התחתונה ואת הצדדים של המחבת עם נייר שעווה, המאפשר את הנייר כדי overhang על ידי 2 אינץ ' בכל צד. לרסס קלות את הנייר בשעווה בתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
3
בסיר 2 ליטר, לשלב את הסוכר, מים, ודבש על אש נמוכה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. להביא לרתיחה, ומבשלים עד הסירופ הופך ענבר ו רושם 315 מעלות F על מדחום ממתקים, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
דבש
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
4
בעוד הסירופ הוא בישול, במערבל דוכן מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות רכות, כ 2 דקות.
עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לאט לשפוך את הסירופ לתוך החלבונים ביצה. להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד התערובת היא עבה מאוד, על 7 דקות. לנצח בתמצית הוניל. מקפלים ב 1/2 של משמשים. באמצעות מרית מרוססת עם ספריי בישול, לגרד את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
תרסיס בישול
חלבונים
משמש
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
מרית
בלנדר
6
מפזרים את משמשים הנותרים על גבי. מקפלים את החלקים התלויים של נייר שעווה על פני השטח של התערובת. מקררים עד חברה, כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
משמש
7
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
הסר את נייר השעווה מן נוגט ולהשליך. באמצעות סכין מרוסס עם ספריי בישול, לחתוך את נוגט בחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
נוגט
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
חותכים כל חצי ל 8 חתיכות. לטבול 1 קצה של נוגט לתוך שוקולד נמס ולמקם על תבנית אפייה מוכן. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.