נוגט שקדים פיסטוק: טורונצ'יני
נוגט שקדים פיסטוק: טורונצ'יני יכול להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 170 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לך אבקת סוכר, דבש, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף בלתי אפשרי של 9%. מתכונים דומים: דובדבן פיסטוק נוגט, דובדבן פיסטוק נוגט, ו שוקולד, פיסטוק ונוגט חצי פרדו.
הוראות
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה ממיסים לאט את הסוכר עם הדבש וסירופ התירס. מבשלים 5 עד 10 דקות על אש נמוכה עד שהטמפרטורה מגיעה ל 275 מעלות פרנהייט מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. מוסיפים לאט את סירופ הסוכר-דבש לחלבוני הביצה הטרופה.
בואו להתקרר למשך 30 שניות.
מורחים את שמן הירקות על משטח עבודה נקי ונקי (שיש הוא אידיאלי, אך ניירות אפייה נקיים עובדים היטב).
יוצקים את תערובת אגוזי הדבש על המשטח המשומן, בעזרת מרית להחלקה אחידה. בעזרת סכין חדה חותכים את הנוגט לחתיכות. אפשר להתקרר לחלוטין. זה ייקח כמה שעות. ברגע שהנוגט מוכן, יש לעטוף אותו בנייר שעווה ולשמור אותו בכלי אטום כדי לא להתקשות. נוגט יכול להישמר ככה עד 1 חודש.