נוגט שקדים צ'ואי
אם יש לך חמאה, מלח, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 8%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סמיפרדו נוגט שקדים עם רוטב שוקולד מריר (סמיפרדו אל טורון), עוגיות שקדים לעיסות, ו חטיפי שקדים פטל לעיסים.
הוראות
חמאה בכבדות 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. פאן; להפריש. חמאה בכבדות קערה גדולה; מניחים בצד. במיקסר מעמד מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות. בסיר כבד על אש בינונית, שלבו את הסוכר, סירופ התירס והמים. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס ומערבבים קונוסים לרתיחה, כ -10 דקות. (אם קיימים גבישי סוכר, מכסים ומרתיחים במשך 1-2 דקות כדי לאפשר לאדים לשטוף גבישים.) מבשלים, בלי לערבב, עד שדחום ממתקים קורא 238 פתי (שלב כדור רך), בערך 6-8 דקות.
עם מיקסר פועל בזהירות ולאט לאט להוסיף נוזל חם בזרם יציב מעל חלבוני ביצה. מקציפים 10 דקות יותר או עד שהתערובת שומרת על צורתה והיא פושרת. (
התערובת תתחיל לאבד את הברק שלה.)
לתערובת שקדים, בסיר כבד גדול על אש בינונית, שלבו סוכר וסירופ תירס. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מגיעה לרתיחה, כ -15 דקות. (אם קיימים גבישי סוכר, מכסים ומרתיחים במשך 1-2 דקות כדי לאפשר לאדים לשטוף גבישים.) עם כף נקייה, מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שדחום ממתקים קורא 275 פסטים (שלב סדק רך), כ -15 דקות יותר.
יוצקים מעל תערובת בקערה (לא לגרד סיר). בעזרת כף עץ גדולה מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב חמאה ווניל; מוסיפים בהדרגה לתערובת השקדים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה שקדים ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר מספר שעות או עד ליציבות.
חותכים לריבועים. עוטפים בניילון נצמד או בנייר שעווה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.