קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

נוגטין צרפתי

נוגטין צרפתי
נוגטין צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, חלבונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו ליצ'י Raspberry ו Nougatine טארט או Tarte Litchis Framboises נוגטין, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
צולים את הפיסטוקים בתנור במשך 10 דקות ומיד עוברים למחבת סדין. כאשר הפיסטוקים הם מגניבים, להעביר אותם למחבת גיליון משומנת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
קו 1 פאונד (4 1/2-by-8 1/2-by-2 2/3 אינץ') מחבת כיכר לחם עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
שלב את 4 אונקיות של סוכר עם 3 כפות מים בסיר כבד קטן. לבשל עד קרמל הוא ענבר אור. מיד לשפוך מעל הפיסטוקים ולתת להם לנער מהיר. לאפשר שביר להתקרר, ולאחר מכן לקצוץ אותו לחתיכות בגודל פיסטוק. תניח בצד. מקציפים את הביצים עם קמצוץ של מלח עד נוקשה, בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קרמלקרמל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
מקציפים את השמנת הכבדה עם 1 כוס סוכר, תמציות וניל ושקדים. מקפלים את החלבונים ביצה קצפת בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
6
מוסיפים את פרלין האגוזים הקצוצים ומקפלים אותו לתערובת ביצה / קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פרליניםפרלינים
ביצהביצה
7
מניחים את התערובת לתוך מחבת כיכר מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
מקפלים את לעטוף פלסטיק על החלק העליון כדי לכסות. להקפיא 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
עבור הרוטב, למזג את פטל, סוכר וגרידת לימון במעבד מזון. מסננים את התערובת ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
גרידת לימוןגרידת לימון
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
10
לפחות 20 דקות לפני ההגשה, לשלב 1 ליטר של פטל טרי עם framboise בקערה קטנה ו macerate.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
כאשר מוכן לשרת, להסיר את נוגטין מחבת כיכר, לפתוח, לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
12
מגישים כל פרוסה עם רוטב ברי ו / או פטל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
פירות יערפירות יער
רוטברוטב

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.