נוגטין צרפתי
נוגטין צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, חלבונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו ליצ'י Raspberry ו Nougatine טארט או Tarte Litchis Framboises נוגטין, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
צולים את הפיסטוקים בתנור במשך 10 דקות ומיד עוברים למחבת סדין. כאשר הפיסטוקים הם מגניבים, להעביר אותם למחבת גיליון משומנת.
קו 1 פאונד (4 1/2-by-8 1/2-by-2 2/3 אינץ') מחבת כיכר לחם עם ניילון נצמד.
שלב את 4 אונקיות של סוכר עם 3 כפות מים בסיר כבד קטן. לבשל עד קרמל הוא ענבר אור. מיד לשפוך מעל הפיסטוקים ולתת להם לנער מהיר. לאפשר שביר להתקרר, ולאחר מכן לקצוץ אותו לחתיכות בגודל פיסטוק. תניח בצד. מקציפים את הביצים עם קמצוץ של מלח עד נוקשה, בצד בקערה גדולה.
מקציפים את השמנת הכבדה עם 1 כוס סוכר, תמציות וניל ושקדים. מקפלים את החלבונים ביצה קצפת בעדינות יחד.
מוסיפים את פרלין האגוזים הקצוצים ומקפלים אותו לתערובת ביצה / קצפת.
מניחים את התערובת לתוך מחבת כיכר מרופדת.
מקפלים את לעטוף פלסטיק על החלק העליון כדי לכסות. להקפיא 8 שעות או לילה.
עבור הרוטב, למזג את פטל, סוכר וגרידת לימון במעבד מזון. מסננים את התערובת ומקררים.
לפחות 20 דקות לפני ההגשה, לשלב 1 ליטר של פטל טרי עם framboise בקערה קטנה ו macerate.
כאשר מוכן לשרת, להסיר את נוגטין מחבת כיכר, לפתוח, לחתוך.
מגישים כל פרוסה עם רוטב ברי ו / או פטל מקורר.