נורי אדאמאמה קלוי של רייפ עם שמן שום-צ'ילה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך שמן שומשום, נורי, צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו חומוס אדום שום קלוי, שבבי שורש לוטוס עם מלח נורי-שומשום קלוי, ו מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 149°. לטפוח יבש edamame ולהעביר לקערה הגשה.
להניח את נורי זה לצד זה על תבנית אפייה.
מברשת החלק העליון של גיליון אחד בקלילות עם מים.
מפזרים 1/8 כפית מלח וטפטוף עם 1/2 כפית שמן שומשום. במהירות למעלה עם נורי השני, הקשה בעדינות לדבוק. הגדר תבנית אפייה שנייה ישירות על גבי כדי לדחוס את הסדינים יחד.
להעביר את כל המנגנון לתנור במשך 15 דקות.
הסר את גיליון האפייה העליון ולתת לנורי להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, במחבת קטנה, לשלב את כף הנותרים של שמן שומשום, שום, ואת צ ' ילה (כולל ורידים וזרעים). מטגנים בעדינות על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שום טוגנים והופך זהוב, 6 עד 8 דקות. לגרד את תערובת שום-צ ' ילה לתוך edamame ומתבלים בנדיבות עם מלח, לפי הטעם. להתפורר nori על גבי שברי סדיר.
מגישים מיד, בטמפרטורת החדר.