נוריות לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Buttercups לימון. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו נוריות, שוקולד נוריות, ו Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
במיקסר מצויד מצורף משוט, או באמצעות האצבעות שלך, לשלב את הקמח ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, באמצעות קצות האצבעות, צובטים את המרכיבים יחד לתערובת חולית ומתפוררת. במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לערבב את שמנת חמוצה חלמון ביצה עד חלקה מאוד.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהבצק מתאחד. הבצק עלול להרגיש קצת יבש. טופס לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד לצנן לפחות 4 שעות או לילה. בקערה, מערבבים את גבינת השמנת, ביצה, סוכר, וניל וגרידת לימון. על משטח עבודה מאובק עבה עם סוכר קונדיטורים, לגלגל את הבצק לצורה מרובע או מלבני, 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות קצה סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך 3 על ידי ריבועים 3 אינץ'.
מניחים כפית מילוי במרכז כל ריבוע. להרים ריבוע אחד, איסוף מרכז הכיכר סביב המילוי לתוך כוס. החזק אותו באצבעות של יד אחת. השתמש באצבעות של היד השנייה כדי לדחוף בעדינות את נקודות האמצע של הצדדים פנימה, כך 4 פינות להפוך את הנקודות של עלי הכותרת. העוגייה תיראה כמו פרח שנפתח.
מניחים את העוגיה בכוס מאפין מיני. חזור עם הריבועים הנותרים להכניס למקרר 30 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
אופים עד חום זהוב בהיר, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל.