נזיד בקר מבושל לאט
נזיד בשר מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך גזר גמדי, מים, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 עד 4 ליטר סיר איטי, גזר שכבה, תפוחי אדמה וסלרי.
מניחים תיבול תבשיל על נייר שעווה או בשקית ניילון.
מוסיפים בשר בקר; מעיל עם תיבול.
מוסיפים בשר לבישול איטי; מפזרים עם כל תיבול שנותר.
שכבת תירס קפוא ושעועית ירוקה על גבי.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות. מערבבים תבשיל לפני ההגשה.