נזיד בקר מבשל איטי דורש מסביב 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה, אבקת שום, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר מבושל איטי, נזיד בשר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר גדול מעל חום גבוה; מוסיפים בשר בקר ומתבלים במלח מתובל. מבשלים ומערבבים בשר עד צרוב מכל הצדדים 5 עד 7 דקות. מערבבים בצל לתוך הבשר; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים מספיק של מרק בשר לתוך הסיר כדי לכסות את התחתונה; להביא לרתיחה תוך גירוד חתיכות משוחות של מזון את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.