קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

נזיד בקר מבשל איטי

נזיד בקר מבשל איטי
נזיד בקר מבשל איטי דורש מסביב 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה, אבקת שום, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר מבושל איטי, נזיד בשר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.

הוראות

1
מערבבים בשר בקר וקמח בשקית ניילון resealable; שקית חותם ולנער למעייל בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר גדול מעל חום גבוה; מוסיפים בשר בקר ומתבלים במלח מתובל. מבשלים ומערבבים בשר עד צרוב מכל הצדדים 5 עד 7 דקות. מערבבים בצל לתוך הבשר; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים מספיק של מרק בשר לתוך הסיר כדי לכסות את התחתונה; להביא לרתיחה תוך גירוד חתיכות משוחות של מזון את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את שארית מרק הבשר; מביאים לרתיחה לפני הוספת גזר, תפוחי אדמה, סלרי, חומץ בלסמי, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, בזיליקום, פפריקה ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מביאים את הנוזל לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים תבשיל בבשל עד שהבשר והירקות רכים מאוד, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב