נזיד בקר קל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, גבעולי סלרי, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו נזיד בקר קל, נזיד בקר קל, ו נזיד בקר קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1/4 כוס הקמח והמלח והפלפל הנמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן גידים לחתוך אותו 1-כדי 1-1 / 2-inch קוביות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל; להפריש.
מחממים את השמן בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ. לנער את עודף הקמח כשליש מהבשר ולהוסיף אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את המרק, עלי דפנה, קורנית ומערבבים לשלב. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. מיד להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשפו במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום
10
חותכים את הגזר, סלרי ותפוחי אדמה לקוביות גדולות ומוסיפים אותם לסיר (לקלף את הגזר ותפוחי האדמה ראשון, אם תרצה). מערבבים לשלב, לכסות עם מכסה הדוק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות והבשר הם סכין במכרז, על 1 שעה יותר.