"נזיד האפונה בעל העיניים השחורות של ראש השנה"
"נזיד האפונה בעל העיניים השחורות של ראש השנה הוא..." ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 843 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אורז בסמטי, פלפל קאיין, קותלי חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אפונה שחורה מזל של אמא, אפונה שחורה מזל של אמא, ו סלט אפונה שחור עיניים מזל.
הוראות
מחממים את השמן במחבת עמוקה או עציץ מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל והשום, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מערבבים את כרוב נאפה; לזרוק ולבשל עד נבול, על 2 דקות.
מוסיפים את הקרס, פלפל קאיין, עלה דפנה, תיבול Cajun, ומלח, ערבוב במשך 2 דקות יותר.
יוצקים את מלאי העוף ואפונה שחורה עיניים. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לבשל חשף במשך 2 שעות.
בינתיים, מניחים את האורז והמים לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג ואורז הוא קל ורך, כ 20 דקות.
לפני ההגשה, להסיר את הקרסוליים מן הסיר. קוצצים בגסות את הבשר, וחוזרים לתערובת האפונה בעלת העיניים השחורות.
מגישים חם מעל אורז בסמטי.