נזיד של חמש שעות.
תבשיל חמש שעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם יין בורגונדי, תפוחי אדמה, טפיוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הטפיוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג טפיוקה כקינוח. נסו נזיד של שלוש שעות עם בטטה סגולה, 2 שעות טורקיה, ו 12 שעות סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מערבבים את צ ' אק cubed, גזר, בצל, סוכר חום, יין, טפיוקה, עגבניות, רוטב עגבניות בתבנית אפייה גדולה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים ב 250 מעלות F (120 מעלות C) במשך 4 שעות.
הסר מהתנור ולהוסיף מערבבים בתפוחי האדמה, ערמוני מים ופטריות.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1 יותר שעה.