נזיר מכוסה ארז עם צלוי אש ו-Puttanesca Relish
דג Monkfish ארז עם אש קלוי Puttanesca Relish עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך עגבניות שזיף, פלפל, חומץ אורז לא מלוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו Monkfish עץ ארז עם אש קלוי Puttanesca להתענג, עץ ארז-זנבות לובסטר עם תבלין צ'ילי מעושן תירס, ו ארז מפוצל פילה סלמון טרי עם רוטב חמוציות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
להוסיף קרש ארז; לשקול עם פחית או סיר קטן כדי לשמור שקוע ולספוג 1 יום.
מברשת מתלה גריל עם 1 כף שמן. מסדרים עגבניות, בצל ופלפל פעמון על תבנית אפייה.
מפזרים מלח ופלפל; טפטוף עם 1 כף שמן. ירקות גריל עד חרוך קל שלפוחיות, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, על 4 דקות עגבניות 8 דקות עבור בצל ופלפל. החזרת ירקות לאותו גיליון וקריר מעט.
לקלף חצאי עגבניות; חצאי פלפל לקלף. קוצצים את כל הירקות בגסות ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים זיתים, אנשובי, שום, בזיליקום, צלפים, חומץ, הנותרים 1 כף שמן. לזרוק כדי להתמזג. מתענג טעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. לעטוף 2 פרושוטו פרוסות סביב כל פילה, משאיר למעלה ולמטה חשוף. Secure prosciutto עם קיסמים. לחץ על כל פילה מעט כדי לשטח את הדף.
מניחים פילה על קרש. כף 1/4 כוס להתענג על גבי כל פילה ולחץ לדבוק.
מניחים קרש על גריל; לכסות ברביקיו. מבשלים דגים עד אטום רק במרכז מדחום מוכנס למרכז רושם 49°, בדיקה מדי פעם ריסוס קרש עם מים אם מתחיל לשרוף, על 18 דקות.
מגישים, עוברים מתענג הנותרים.
השתמש 1 אינץ ' עבה ארז קרש עבור monkfish. קרשים דקים יש נטייה לשרוף עיוות על הגריל. חפש ארז מסומן" מטופל " בחצרות עצים וכמה חנויות לשיפור הבית. או להזמין לוחות מחברת ארז Satuee (sauteecedar.com; 866-728-8332).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה