נזירים בפרושוטו עם פסטו פרגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Monkfish ב Prosciutto עם פסטו Fregolan. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם prosciutto, פרגולה, monkfish, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלק זהוב עם פטרוזיליה פסטו ופרגולה, כוסות ביצים פרושוטו עם פסטו, ו פסטו פיצה עם ארטישוק & פרושוטו.
הוראות
יש לשטוף את דג הנזיר להתייבש. מתבלים במלח ופלפל.
לסדר חצי פרוסות פרושוטו על משטח עבודה, חופפים אותם לעשות מלבן גדול מספיק כדי לצרף את אחד זנבות דג הנזיר (השתמש מספיק prosciutto כדי לצרף את דג הנזיר בצורה מאובטחת; ייתכן שיש לך כמה פרוסות עזבו).
להניח את הדגים במרכז ולקפל את הפרושוטו וסביבו כדי להפוך את roulade הדוק. במידת הצורך, מאובטח עם חוט קצבים או קיסמים. חזור עם הזנב השני.
הגדר בצד התפר למטה על צלחת ומקרר במשך 1 שעה.
מחממים גריל גז או מכינים אש בגריל פחם.
מניחים פיאסטרה על הגריל כדי לחמם מראש.
בינתיים, בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תארגנו אמבטיית מי קרח.
זרוק את פרגולה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רק אל דנטה.
מסננים ומיד לרענן באמבט הקרח; כאשר הוא מגניב, לנקז את פרגולה היטב.
בקערה גדולה, לזרוק את פרגולה עם פסטו ופלפלים אדומים. תניח בצד.
מברשת כל זנב פרושוטו עטוף עם 1 כף שמן זית.
מניחים על פיאסטרה ומבשלים 6 דקות, ללא כפפות. מגלגלים בעדינות כל אחד מעל 90 מעלות ומבשלים 4 דקות. חזור פעמיים, במשך זמן בישול כולל של כ 18 דקות; הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות על 66° בחלק העבה ביותר של הדג.
להעביר מגש ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
חותכים את הזנבות לפרוסות אינץ ומסדרים יפה על גבי פרגולה.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית, מפזרים צנוברים, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.