נזירים וצדפה בורריד
Monkfish ו Bourride צדפות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי בזיליקום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Bourride עם לימון Aïoli, Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli), ו מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli (מתכונים דומים).
הוראות
רבע תפוחי אדמה, ואז לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים מלוחים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, עד רק במכרז, 7 עד 10 דקות.
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים כדי לשחרר כל חול, ולהרים כרישה ממים כדי מסננת לנקז. להתייבש.
Pat monkfish יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב מונקפיש קלות על כל הצדדים עד הזהב, על 2 דקות בסך הכל (דגים לא יהיה מבושל דרך).
להעביר דגים לצלחת באמצעות מלקחיים.
חום 2 כפות שמן מעגבניות מטוגנות איטיות במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה sauté, שומר, ו שאלוט, ערבוב, עד מרכך וקצוות מתחילים חום, 4 עד 6 דקות.
מוסיפים שום פרוס sauté, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים צדפות, יין, מים, פתיתי פלפל אדום, גרידה, חצאי עגבניות ומבשלים, מכוסים, עד שהצדפות פתוחות לחלוטין, 6 עד 10 דקות, בודקים כל דקה אחרי 6 דקות ומסירים את הצדפות כשהן נפתחות במלואן. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) באמצעות מלקחיים, להעביר צדפות קערה גדולה או מרק tureen.
מוסיפים דגי monkfish ותפוחי אדמה למחבת ומבשלים, מכוסה, עד דגים הוא רק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ושופכים על צדפות.
בעוד דג הנזיר הוא בישול, לשפשף צד אחד של כל טוסט עם צד לחתוך של שן שום חצוי. מחלקים bourride בין 4 קערות רדודות.
מוסיף טוסט שום העליון עם כפית כל אחד aïoli וטפנד.