קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

נזירים וצדפה בורריד

נזירים וצדפה בורריד
Monkfish ו Bourride צדפות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי בזיליקום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Bourride עם לימון Aïoli, Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli), ו מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli (מתכונים דומים).

הוראות

1
רבע תפוחי אדמה, ואז לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים מלוחים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, עד רק במכרז, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לנקז במסננת, אז מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים כדי לשחרר כל חול, ולהרים כרישה ממים כדי מסננת לנקז. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
Pat monkfish יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
MonkfishMonkfish
5
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב מונקפיש קלות על כל הצדדים עד הזהב, על 2 דקות בסך הכל (דגים לא יהיה מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר דגים לצלחת באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
חום 2 כפות שמן מעגבניות מטוגנות איטיות במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה sauté, שומר, ו שאלוט, ערבוב, עד מרכך וקצוות מתחילים חום, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים שום פרוס sauté, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים צדפות, יין, מים, פתיתי פלפל אדום, גרידה, חצאי עגבניות ומבשלים, מכוסים, עד שהצדפות פתוחות לחלוטין, 6 עד 10 דקות, בודקים כל דקה אחרי 6 דקות ומסירים את הצדפות כשהן נפתחות במלואן. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) באמצעות מלקחיים, להעביר צדפות קערה גדולה או מרק tureen.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים דגי monkfish ותפוחי אדמה למחבת ומבשלים, מכוסה, עד דגים הוא רק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ושופכים על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
בעוד דג הנזיר הוא בישול, לשפשף צד אחד של כל טוסט עם צד לחתוך של שן שום חצוי. מחלקים bourride בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
MonkfishMonkfish
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיף טוסט שום העליון עם כפית כל אחד aïoli וטפנד.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

מרכיבים

1השארקישוט: 8 בזיליקום טריקישוט: 8 בזיליקום טרי907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'24 צדפות קשיחות קטנות כמו littlenecks (פחות מ 2 אינץ ' רחב), שפשף היטב24 צדפות קשיחות קטנות כמו littlenecks (פחות מ 2 אינץ ' רחב), שפשף היטב3אינצ ' יםעבה) פרוסות לחם פריך (כ 4 אינץ ' רחב), קלויעבה) פרוסות לחם פריך (כ 4 אינץ ' רחב), קלוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםנורת שומר (המכונה לפעמים אניס), גבעולים מושלכים ונורה חצוי לאורך, cored, דק פרוס לאורכונורת שומר (המכונה לפעמים אניס), גבעולים מושלכים ונורה חצוי לאורך, cored, דק פרוס לאורכו8עלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, 3 פרוסות דק ו 1 חצייה חצויהשיני שום, 3 פרוסות דק ו 1 חצייה חצויה2largesכרישה (חלקים לבנים בלבד), לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץכרישה (חלקים לבנים בלבד), לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה monkfish, לחתוך לחתיכות 2 אינץפילה monkfish, לחתוך לחתיכות 2 אינץ4שרימפס וורידיםליווי: אייולי וטפנד זיתים ירוקליווי: אייולי וטפנד זיתים ירוק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום יבשיםפתיתי פלפל אדום יבשים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט פרוס דק (4 בינוני)שאלוט פרוס דק (4 בינוני)4שרימפס וורידיםעגבניות מטוגנות איטיותעגבניות מטוגנות איטיות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.