תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לנטוש פזיז: סלמון ממולא עם רוטב מיונז חריף. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, לאפות, למקם את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב מרוכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קיצור דרך Tres Leches עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו נטישה פזיזה: צרוב Ahi Tunan על מיטה של סרטי קישואים ופסטה מחיטה מלאה עם רוטב חריף, נטישה פזיזה: מגדל טונה טרי, ו נטישה פזיזה: מניית ירקות קלה משאריות ישנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית, להפוך את המרינדה, וזה די קל, אבל הייתי ממליץ לעשות כמה שעות לפני השימוש כדי לאפשר זמן להתקרר. בקערה קטנה לשלב 1/4 כוס מים קרים עם כף 1 של קורנפלור ולהקציף יחד. שמור בצד לשימוש later.In סיר קטן מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג ' ינג ' ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס חרדל מיובש
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומס.עכשיו, להוסיף את תערובת המים קורנפלור ומבשלים עד המרינדה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בואו המרינדה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני לשפוך על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילה.עכשיו להכין את הסלמון על ידי מלית עם גבינת שמנת! ראשית, קח סכין משונן (סכין סטייק) ולעשות חריץ לאורכו בפילה הסלמון מבלי לחתוך את כל הדרך. בעיקרון לעשות כיס קטן.מצאתי את הדרך הטובה ביותר למלא את הסלמון עם גבינת השמנת היא לחתוך פרוסות קטנות מהבלוק וללחוץ לחתיכות על אורך הסלמון. תדחפי את רצועות גבינת השמנת לסלמון ותלחצי למטה.קו גיליון אפייה עם נייר לרסס עם תרסיס שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים את פילה הסלמון על נייר הכסף. כפית קצת מרינדה נוספת על גבי הסלמון ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות. בעוד הסלמון הוא אפייה להפוך את מיונז קל מתובל! רק לערבב יחד את המיונז וsriracha ולאחר מכן להוסיף את חלב מרוכז. אתה יכול להתאים את המיונז להיות מתובל או מתוק בהתאם שלךpalette.אתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים כמה כפות בשקית ניילון קטנה ולחתוך את פינה.כאשר הסלמון נעשה, למשוך אותו החוצה, מפזרים בצל ירוק טפטוף עם מיונז חריף! אני מבטיח, זה יהיה צלחת נמס-in-your-פה! החלק הגדול ביותר הוא כי המרינדה ניתן לשמור (רק להרתיח אותו לאחר השימוש ולשים במקרר) ואת מיונז מתובל ניתן לשמור גם כן. אם אתה רוצה לעשות את המנה בתוך שבוע או שבועיים כל מה שאתה צריך זה סלמון, גבינת שמנת ובצל ירוק! אתה יכול להשתמש במרינדה עבור עוף או כל דג אחר. אני בטוח שאתה יכול להיות יצירתי עם מיונז חריף מדי. ;) להצמיד אותו
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
Sriracha
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.