קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף

נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לנטוש פזיז: סלמון ממולא עם רוטב מיונז חריף. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, לאפות, למקם את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב מרוכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קיצור דרך Tres Leches עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו נטישה פזיזה: צרוב Ahi Tunan על מיטה של סרטי קישואים ופסטה מחיטה מלאה עם רוטב חריף, נטישה פזיזה: מגדל טונה טרי, ו נטישה פזיזה: מניית ירקות קלה משאריות ישנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להפוך את המרינדה, וזה די קל, אבל הייתי ממליץ לעשות כמה שעות לפני השימוש כדי לאפשר זמן להתקרר. בקערה קטנה לשלב 1/4 כוס מים קרים עם כף 1 של קורנפלור ולהקציף יחד. שמור בצד לשימוש later.In סיר קטן מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג ' ינג ' ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומס.עכשיו, להוסיף את תערובת המים קורנפלור ומבשלים עד המרינדה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בואו המרינדה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני לשפוך על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילה.עכשיו להכין את הסלמון על ידי מלית עם גבינת שמנת! ראשית, קח סכין משונן (סכין סטייק) ולעשות חריץ לאורכו בפילה הסלמון מבלי לחתוך את כל הדרך. בעיקרון לעשות כיס קטן.מצאתי את הדרך הטובה ביותר למלא את הסלמון עם גבינת השמנת היא לחתוך פרוסות קטנות מהבלוק וללחוץ לחתיכות על אורך הסלמון. תדחפי את רצועות גבינת השמנת לסלמון ותלחצי למטה.קו גיליון אפייה עם נייר לרסס עם תרסיס שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את פילה הסלמון על נייר הכסף. כפית קצת מרינדה נוספת על גבי הסלמון ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות. בעוד הסלמון הוא אפייה להפוך את מיונז קל מתובל! רק לערבב יחד את המיונז וsriracha ולאחר מכן להוסיף את חלב מרוכז. אתה יכול להתאים את המיונז להיות מתובל או מתוק בהתאם שלךpalette.אתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים כמה כפות בשקית ניילון קטנה ולחתוך את פינה.כאשר הסלמון נעשה, למשוך אותו החוצה, מפזרים בצל ירוק טפטוף עם מיונז חריף! אני מבטיח, זה יהיה צלחת נמס-in-your-פה! החלק הגדול ביותר הוא כי המרינדה ניתן לשמור (רק להרתיח אותו לאחר השימוש ולשים במקרר) ואת מיונז מתובל ניתן לשמור גם כן. אם אתה רוצה לעשות את המנה בתוך שבוע או שבועיים כל מה שאתה צריך זה סלמון, גבינת שמנת ובצל ירוק! אתה יכול להשתמש במרינדה עבור עוף או כל דג אחר. אני בטוח שאתה יכול להיות יצירתי עם מיונז חריף מדי. ;) להצמיד אותו
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
SrirachaSriracha
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

3שרימפס וורידיםאסיהאסיה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב מרוכזחלב מרוכז12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה3שרימפס וורידיםממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט0חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי3בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז בהירמיונז בהיר3שרימפס וורידיםפחית של 140 גרם חלב מאודה (בערך)פחית של 140 גרם חלב מאודה (בערך)12 כפיות אבקת שוםעגבניות מיובשות בשמןעגבניות מיובשות בשמן3שרימפס וורידיםמניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילהמניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילה3שרימפס וורידיםסלמון ממולא ברוטב מיונז חריףסלמון ממולא ברוטב מיונז חריף340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 מנות סלמון( על כל), skinless2 מנות סלמון( על כל), skinless3שרימפס וורידיםקישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים12 כפיות אבקת שום5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ01 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב חריף Srirachaרוטב חריף Sriracha1קטןאתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים 3 כפות בשקית ניילון לגזור פינהאתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים 3 כפות בשקית ניילון לגזור פינה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים1כוס מים נוספתכוס מים נוספת3שרימפס וורידיםאופיםאופים1קטןבסיר מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג'ינג'ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש. להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומסבסיר מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג'ינג'ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש. להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומס3שרימפס וורידיםלהצמיד אותולהצמיד אותו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.