קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

ניו אורלינס בייקון פרלינים

ניו אורלינס בייקון פרלינים
ניתן להכין את המתכון לפרליני בייקון של ניו אורלינס תוך שעה ו-55 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 18 ומחירו 64 סנט למנה. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח שולחן, שמנת כבדה, סוכר חום ואגוזי פקאן. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: פרלינים בסגנון ניו אורלינס, פרלינים בייקון חמאה ו- Ah Shucks! בייקון BBQ צדפות כמו שהם עושים את זה בניו אורלינס..

הוראות

1
ציוד מיוחד: מדחום לממתקים
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אחת עם שוליים בנייר כסף כבד ועוד אחת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים רשת אפייה על התבנית המרופדת בנייר כסף ומסדרים את פרוסות הבייקון על הרשת אחת ליד השנייה, אך לא חופפות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים עד פריך, 15 עד 18 דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים דק ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים 3 כפות חמאה ו-3 כפות סוכר חום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד שהפקאן מצופה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8
יוצקים על תבנית נוספת לא מרופדת ואופים עד להזהבה, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לתת להתקרר.
10
מניחים את 2 כוסות הסוכר החום הנותרות לתוך סיר כבד של 3 ליטר, היזהרו שלא יגיע סוכר בדפנות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את השמנת, 2 כפות החמאה הנותרות והמלח ומבשלים על אש נמוכה מאוד (לא לתת להתבשל), תוך ערבוב תכוף עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס, 10 עד 15 דקות. שטפו את גבישי הסוכר בצדי התבנית בעזרת מברשת בצק טבולה במים קרים. מהדקים מדחום ממתקים לסיר ומרתיחים את הסירופ על אש בינונית-גבוהה עד שהוא רושם 236 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מסירים את המחבת מהאש, משאירים את המדחום במקומו ומניחים להתקרר עד שהסירופ רושם 220 מעלות פרנהייט, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הבייקון והפקאן. עבודה מהירה, זרוק 1 כף פרלינים על התבנית המוכנה מרופדת הקלף. אם התערובת מתחילה להתקשות, מניחים בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה ונותנים לה להימס.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים לפרלינים לשבת עד שהם מתקשים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!