ניו אורלינס בייקון פרלינים
ניתן להכין את המתכון לפרליני בייקון של ניו אורלינס תוך שעה ו-55 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 18 ומחירו 64 סנט למנה. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח שולחן, שמנת כבדה, סוכר חום ואגוזי פקאן. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: פרלינים בסגנון ניו אורלינס, פרלינים בייקון חמאה ו- Ah Shucks! בייקון BBQ צדפות כמו שהם עושים את זה בניו אורלינס..
הוראות
ציוד מיוחד: מדחום לממתקים
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אחת עם שוליים בנייר כסף כבד ועוד אחת בנייר אפייה.
מניחים רשת אפייה על התבנית המרופדת בנייר כסף ומסדרים את פרוסות הבייקון על הרשת אחת ליד השנייה, אך לא חופפות.
אופים עד פריך, 15 עד 18 דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים דק ומניחים בצד.
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים 3 כפות חמאה ו-3 כפות סוכר חום, כדקה.
מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד שהפקאן מצופה.
יוצקים על תבנית נוספת לא מרופדת ואופים עד להזהבה, כ-10 דקות.
מניחים את 2 כוסות הסוכר החום הנותרות לתוך סיר כבד של 3 ליטר, היזהרו שלא יגיע סוכר בדפנות המחבת.
מוסיפים את השמנת, 2 כפות החמאה הנותרות והמלח ומבשלים על אש נמוכה מאוד (לא לתת להתבשל), תוך ערבוב תכוף עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס, 10 עד 15 דקות. שטפו את גבישי הסוכר בצדי התבנית בעזרת מברשת בצק טבולה במים קרים. מהדקים מדחום ממתקים לסיר ומרתיחים את הסירופ על אש בינונית-גבוהה עד שהוא רושם 236 מעלות F.
מסירים את המחבת מהאש, משאירים את המדחום במקומו ומניחים להתקרר עד שהסירופ רושם 220 מעלות פרנהייט, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הבייקון והפקאן. עבודה מהירה, זרוק 1 כף פרלינים על התבנית המוכנה מרופדת הקלף. אם התערובת מתחילה להתקשות, מניחים בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה ונותנים לה להימס.
מניחים לפרלינים לשבת עד שהם מתקשים, כ-45 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!