ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז
ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא בצל, פטרוזיליה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-40 דקות. נסו ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז, ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז, ו סיר חרס שעועית אדומה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולבחור דרך שעועית, להשליך כל שעועית מעוותת או פסולת.
מניחים שעועית בקערה גדולה.
הוסף מספיק מים כדי לכסות שעועית על ידי לפחות 2 אינץ'.
מסננים שעועית, השריית נוזל; להגדיר שעועית בצד. מבשלים בייקון בתנור הולנדי או מחבת גדולה עמוקה עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת, הזמנת 2 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר. בינתיים, מוסיפים בצל, פלפלים ושום לטפטופים שמורים; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
להחזיר בייקון למחבת עם שעועית, חזיר, מרק, 2 כפות. פטרוזיליה, עלה דפנה ותבלינים. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש נמוכה 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד שעועית מכרז ונוזל הוא מעובה, ערבוב מדי פעם. בינתיים, לבשל אורז לפי הוראות על החבילה במהלך 30 דקות האחרונות. של זמן הבישול שעועית.
הסר הוק חזיר עלה דפנה; להשליך עלה דפנה. לגרוס בשר חזיר הוק; להשליך עצם וכל שומן. מערבבים בשר לתוך תערובת שעועית.
מגישים מעל אורז; למעלה עם פטרוזיליה נותרת.