קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס

ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס
המתכון הזה מההתמכרות שלי לאפייה דורש סוכר מגורען, קמח לחם, תמצית ונילן וביצים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס, ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס, ו ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לנפות קמחים, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
באמצעות מערבל מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק חתיכות שוקולד פנימה ולשלב אותם מבלי לשבור אותם. לחץ על עטיפת פלסטיק נגד בצק ומקרר במשך 24 עד 36 שעות. בצק יכול לשמש בקבוצות, והוא יכול להיות בקירור עד 72 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 177° . קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
סקופ 6 3 1/2-ערמות של בצק (בגודל של כדורי גולף נדיבים) על גבי תבנית אפייה, וודא כי להפוך אופקית כל חתיכות שוקולד כי הם מציצים; זה יעשה עבור עוגייה אטרקטיבית יותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מפזרים קלות עם מלח ים ואופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ' יפס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "